ŞANLIURFA / SİVEREK - Gürakar İlkokulu

Gürakar İlkokulu

Gürakar Mah. Gürakar1 Kümeevleri No21 Siverek/ŞANLIURFA
Vizyon
öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak onu istek ve ilgilerine göre geliştrimek. Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkilaplarına, T.C.Anayasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrencinin araç ve gereç kullanması yoluyla, sistemli düşünmesini ve yöntemli çalışma alışkanlıklarını kazanmasın, zevk, ölçü ve anlayışının geliştirmesini, hayal ve yaratıcılık gücünün artırılmasını sağlamak, Öğrencinin, mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak. Öğrenciye kişisel, toplumsal sorunları ytanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.
Misyon
Bizler;idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
Sabah grubu: 06:40-12:20 Öğlen grubu: 12:30-17:20
sobalı
ÖĞRETMEN SERVİSİ- Yol yaklaşık 30 dk sürmektedir.
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi mevcut GÜNCEL FİYAT 900 TL Önümüzdeki yılın fiyatı öğretmenler tarafından belirlenecektir.
Gürakar mah.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklık 134 km ilçeye 38 km OKUL GÜNCEL BİLGİLERİ AŞAĞIDA DİĞER HUSUSLAR KISMINDA BELİRTİLMİŞTİR.
Diğer Hususlar
OKUL BİLGİLERİ GÜNCELDİR. Okulumuzun sobasını işkur elemanları yakmaktadır. Norm fazlası olma durumu söz konusu değildir. Okul öncesi de ikili öğretim yapmaktadır. Atanacak arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.